luni, 1 octombrie 2012

Sentimente.

Cunoşti acel sentiment când îţi trăieşti visul? Acel sentiment când nu îţi doreşti nimic altceva, când ai impresia că ai primit mai mult decât meritai, că ai primit tot ce trebuia să primeşti plus alte bonusuri. Acel sentiment când ai vrea să se oprească timpul în loc, iar acel moment să fie veşnic, să nu se sfârşească niciodată. 
Spune-mi, cunoşti sentimentul ăla de încredere în tot ce te înconjoară? Acea încredere nemărginită, acea încredere în toţi oamenii pe care îi priveşti, în toate lucrurile pe care le vezi. Dar liniştea aceea din mijlocul familiei o cunoşti? Ai trăit aşa ceva?
 Sentimentul că cineva nu poate trăi fără tine, fără să te audă, fără să îţi vorbească, îl cunoşti? Sentimentul că cineva te aşteaptă acasă cu braţele deschise indiferent de ora la care ajungi...  
Eşti un om fericit dacă cunoşti aceste sentimente. Eşti cu adevărat fericit dacă le cunoşti pe toate în acelaşi timp, dar fii fericit şi cu unul sau două dintre ele, pentru că unii nu cunosc niciunul dintre aceste sentimente..

Şi acum... ce melodie ascult: Voltaj-Toamnă în doi

De n-ar fi fost frig, ai fi simţit cum tremuram
De n-ar fi fost ploaie, ai fi văzut că plângeam... şi-ai mai fi stat.
Dar a fost ceaţă, frig şi ploaie. Şi ai plecat...

De n-ar fi fost noapte, ai fi văzut cum te priveam
De n-ar fi fost vânt, ai fi ştiut că te chemam...
Dar a fost noapte, vânt şi rece. Şi-ai plecat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează :