vineri, 6 septembrie 2013

O clipă..O singură clipă ne poate schimba viaţa. 
Un moment de neatenţie când conduci şi poţi să nu mai exişti. Oare ne gândim la asta când conducem? Ne gândim că într-o singură clipă în care ochii ni s-au închis, putem să nu mai fim? Şi toate planurile şi toate visele... cui vor rămâne? Ce se va alege de ele? Cine le va mai duce la bun sfârşit?
O singură clipă ne poate schimba viaţa.
Un singur moment e de-ajuns să te îndrăgosteşti. Tu de el şi el de tine. Un singur moment şi viaţa întreagă ţi se poate schimba datorită iubirii. Oare ne gândim la asta când mergem pe strada sau la un eveniment? Ne gândim că un singur moment în care te uiţi în ochii cuiva îţi poate schimba viaţa pentru totdeauna? 
O singură clipă ne poate schimba viaţa.
... Şi cât de puţin preţuim, noi, oamenii, clipele...
Clipele ce sunt atât de importante uneori şi totodată nesemnificative când trec fără să schimbe nimic vizibil în noi. De schimbat ne schimbă fiecare clipă, dar deseori schimbările nu se pot observa pe moment. Dar există acele clipe în care, vrei sau nu, viaţa ţi se schimbă total şi poate chiar şi tu te schimbi iremediabil.
Ne gândim noi vreodată la clipele acestea? Ne gândim la câte clipe frumoase sau urâte au trecut prin noi? Vreau să cred că oamenii gândesc, gândesc foarte mult (bineînţeles că nu e o generalitate, doar îmi doresc să cred asta, şi o şi fac!), dar cred totodată că, deşi gândim foarte mult, nu ne gândim de multe ori la lucrurile cele mai importate. Nu reuşim niciodată să cuprindem toate aspectele vieţii în acelaşi timp, iar clipele... clipele trec atât de repede încât nici nu ai timp să te gândeşti la ele...
O singură clipă ne poate schimba viaţa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează :